Kérdezd szakértőnket!

 

Kedves Olvasó!

A szakértői rovatban a Tangea Kft. vezető tanácsadója – Szepesi Krisztina – és vezető oktatója – Darvas Eszter hivatott a Tangea kezelésekkel, berendezésekkel és termékekkel kapcsolatos kérdések, problémákat megválaszolni.

Ha bármilyen kérdése, kételye van az IPL tartós szőrtelenítés vagy IPL arckezelések területén, hallott már a lézeres vákuummasszázsról, de nincs saját tapasztalata, érdekelné a vízsugaras hámlasztás vagy egy mélyhámlasztó-bőrmegújító kezeléssorozat, forduljon hozzájuk bizalommal. Szakértőink rendelkezésére állnak a megfelelő kezelések kiválasztásában is, legyen szó akár problémás bőrről, pigment foltokról, ráncokról vagy narancsbőrről.

Az IPL tartós szőrtelenítés és bőrregenerálás témájában kérdéseit felteheti a Nők Lapja Café oldalon - www.nlc.hu - szakértők - IPL szőrtelenítés tanácsadó rovatban is. Amennyiben kérdése bizalmas, és nem szeretné, hogy megjelenjen a fórumban, szakértőinknek privát levélben is elküldheti üzenetét a szepesi.krisztina@tangea.hu vagy klement.ibolya@tangea.hu e-mail címekre.


Fórum

Az Ön neve:
Az Ön email címe:

Széchenyi Kártya
Tangea Infovonal: 06 30 348 2308 | info@tangea.hu
Impresszum | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | ©2009 Minden Jog Fenntartva
Tangea Facebook Fan Page