Kérdezd szakértőnket! | Tangea Kft.

Kérdezd szakértőnket!

Kedves Olvasó!

A szakértői rovatban a Tangea Kft. vezető tanácsadója – Szepesi Krisztina – és vezető oktatója – Darvas Eszter hivatott a Tangea kezelésekkel, berendezésekkel és termékekkel kapcsolatos kérdések, problémákat megválaszolni.

Ha bármilyen kérdése, kételye van az IPL tartós szőrtelenítés vagy IPL arckezelések területén, hallott már a lézeres vákuummasszázsról, de nincs saját tapasztalata, érdekelné a vízsugaras hámlasztás vagy egy mélyhámlasztó-bőrmegújító kezeléssorozat, forduljon hozzájuk bizalommal. Szakértőink rendelkezésére állnak a megfelelő kezelések kiválasztásában is, legyen szó akár problémás bőrről, pigment foltokról, ráncokról vagy narancsbőrről.

body_kerdezd_szakertonket.jpg

Az IPL tartós szőrtelenítés és bőrregenerálás témájában kérdéseit felteheti a Nők Lapja Café oldalon - www.nlc.hu - szakértők - IPL szőrtelenítés tanácsadó rovatban is. Amennyiben kérdése bizalmas, és nem szeretné, hogy megjelenjen a fórumban, szakértőinknek privát levélben is elküldheti üzenetét a szepesi.krisztina@tangea.hu vagy darvas.eszter@tangea.hu e-mail címekre.

Hozzászólások

Kedves Krisztina!

Fehér bőrü vagyok,és sok ször van a lábamon,kezemen.Világos a
szőrzetem is.Eléggé zavar.Kérdésem,hogy lehetne-e nekem a vég-
leges szőrtelenítést megcsinálni,és milyen szőrtelenítéssel?Viszont keloid érzékeny vagyok a mellemtől
felfelé,ez nem-e probléma?

Üdv.G.V