TriActive | Tangea Kft.

TriActive

TriActive lézeres vákuummasszázs új technológiai fejlesztés eredménye, amely alakformálás esetén három, arckezelés esetén pedig két olyan módszer – hűtőrendszer, vákuummasszázs, lézerfény - együttes hatásán alapszik, melyek képesek a bőr normális kötőszöveti állapotát helyreállítani, és a zsírszövetet mobilizálni. A készülék hatásai együttesen segíti elő a bőr alatti erek újraképződését, valamint az arteriális és vénás mikrokeringést. A kötő- és zsírszövetek stimulálása és masszírozása lehetőséget ad a méregtelenítésre és az anyagcsere gyorsítására.

body_triactive_gep.jpg

A TriActive berendezés technológiai leírása

A hűtőrendszer: csökkenti az ödémát, segíti a lézer hatékonyságát.

A vákuumos szívómasszázs: a zsírsejtek szerkezetét átalakítja, serkenti a kollagén termelődést, gyorsítja a nyirokcsatornák elvezetési sebességét, ezáltal hatékonyan tudja javítani a méregtelenítést.

Alakformálásnál a bőr mélyére hatoló lézerfény: belülről hőt termel, mint a sportolás során keletkező belső hőtermelés, ami elfolyósítja a zsírsejtek egy részét, ezzel gyorsítva azok leépülését. Arcfeszesítésnél plusz energiával látja el a kötőszövetet, a sejtek újra aktivizálását segíti elő.

body_triactive_kezel1.jpg

Az eredmény: tökéletes alak, mindig formában lévő test!

A kezelés testen alkalmazva elsősorban a cellulit problémát célozza meg. A legkülönfélébb testrészek kezelésére kifejlesztett rendszer, klinikailag bizonyítottan csökkenti a narancsbőr tüneteit, hatékony a zsírbeépülés csökkentésére valamint a zsírlebontás elősegítésére. Rugalmasabbá, feszesebbé teszi a bőrt.

A speciális kezelőfejeknek köszönhetően eredményesen kezelhetőek a kisebb, vagy kiterjedtebb területek is. A TriActive egy egyszerű módszer a cellulit modern technológia segítségével történő legyőzésére.

A vákuum biológiai és orvosi hatásai (alakformálás esetén):

  • nyirokkeringés gyorsítása,
  • zsírszövet kisimítása és mozgatása,
  • zsírrészecskék könnyebben el tudják hagyni a zsírsejteket,
  • klinikailag bizonyítottan csökkenti a narancsbőr tüneteit és fogyasztó hatású.

body_triactive_kezel2.jpg

Professzionális arcápolás a friss, üde bőrért!

A lézeres vákuummasszázs arcfeszesítés rugalmasabbá teszi a bőrt, és serkentőleg hat a bőr feszességéért felelős kollagén rostokra.

A bőrfunkciók újraaktiválása ragyogóan széppé teszi az arcot, egyedülállóan kellemes érzetet biztosít. A kezelés érezhetően és láthatóan regenerálja az arcbőrt. A vákuum és a lézer együttes alkalmazása stimulálóan hat a bőr feszességéért felelős kollagén rostokra, valamint a vákuum szívóhatása élénkíti a mikrokeringést, ezáltal a sejtműködést. Az arcvonások kipihentté válnak, az apróbb ráncok csökkennek, a bőr visszanyeri természetes ragyogását.

A vákuum biológiai és orvosi hatásai (arcfeszesítés esetén):

  • izomtónus javítása (ráncok csökkentése),
  • a sejtmegújulás stimulálása által feszesíti a bőrt
  • mikrokeringés javítása