SmartLite KTP | Tangea Kft.

SmartLite KTP

Érveink a lézer mellett szólnak

A SmartLite KTP lézer a Nd:YAG lézertechnológia rendkívül hatékony képviselője, lényegében diódapumpált KTP lézer, kiegészítve a diódalézer indikációs területével. A lézeres fogászati kezelések új, megbízható és tartós eredményeket garantáló rendszere, amely a kiváló klinikai tulajdonságainak hosszú sora mellett vitathatatlanul felgyorsítja a mindennapi fogászati beavatkozásokat.

Kimagasló előnyök egy készülékben: kiváló sterliziációs és koagulációs hatás, fluoridálás, azonnali ásványi-anyag visszapótlás, kevesebb antibiotikum, kevesebb antiphlogisztikum, fájdalom- és ingermentes kezelés, ellenőrizhető gyógyulási folyamat.

Minden, ami még mellette szól: jól adaptálható rendszer, praxishoz illeszkedő ergonómia, könnyen kezelhető színes kijelző, előre beállított alkalmazási értékek, számos tartozék.

body_smartlite_gep.jpg

A SmartLite KTP lézer technológiai leírása

A SmartLite KTP lézer – korszerű, kétféle frekvencián működő, fogászati célokra kifejlesztett Nd:YAG lézerkészülék, amely három különböző optikai rendszer lenyűgöző kombinációját kínálja:

Egy a Nd:YAG lézerkészülékből lézerfényt indukáló nagyenergiájú dióda lézer, melynek sugárzása tovább konvertálódik annak érdekében, hogy zöld színű 532 nm, azaz az eredeti Nd:YAG lézersugár hullámhosszának pontosan a felét kapjuk. Az átlagos energiaszint 3 W-ig terjed; az exkluzív CTC (Computerised Temperature Control) rendszer, valamint a több mint, 20 különböző program biztosítja a különböző applikációkhoz a lehető legmegfelelőbb protokoll kiválasztását.

Speciális formaterve és kis mérete teszi igazán avantgard készülékké a SmartLite-ot, mely könnyen szállítható egyik rendelőből a másikba. A színes érintőképernyős ellenőrző panel gyakorlatias és egyértelmű módon biztosítja a terápiás kezelésekhez szükséges valamennyi funkció irányítását.

Könnyű, elegáns kézi darabok, rugalmas, ellenálló optikai szálak, precízség és biztonság, a klinikai működés optimalizálása: a SmartLite sokoldalúsága és teljessége számos alkalmazási módot tesz lehetővé, és egyesíti a kontakt fényszálak precizitását a kétféle frekvencián működő Nd:YAG lézer jól ismert klinikai előnyeivel. Az exkluzív defókuszált kézi darab biztonságos és hatékony módon történő kezelést tesz lehetővé.

Kiemelkedő lézertechnológiájának köszönhetően a SmartLite KTP lézer eredményesen alkalmazható a fogászati kezelések számos területén.