Photosilk Plus IPL | Tangea Kft.

Photosilk Plus IPL

Photosilk Plus IPL a technológia evolúciója: egyedülálló kínálat a szakember szolgálatára! Nem csak a fényforrások fejlődése, hanem a technológiai bázis is hozzájárul új kezelési lehetőségek kialakításához. A kozmetológia és bőrgyógyászat számára kifejlesztett Photosilk Plus IPL a lézer és a pulzáló fény technológia legújabb horizontját jelentik. Korszerűbbé és hatékonyabbá teszik a mindennapi praxist, miközben vitathatatlan klinikai előnyökkel szolgálnak.

body_photosilk_plus_ipl.jpg

A Photosilk Plus  IPL berendezés technológiai leírása

A pulzáló fény technológiáján alapuló Photosilk Plus IPL a felhasználás során nagymértékű rugalmasságot kínál, hiszen lehetőség van a paraméterek ellenőrzésére, minden egyes villanás pulzusidejének és erősségének beállítására, akár három impulzus és a megfelelő intervallumok beprogramozására, valamint a pulzusidő és az energia automatikus összehangolására. A készüléket a maximális biztonság érdekében beépített hűtőrendszerrel szerelték fel, ugyanis a pulzáló fény terápiás célú felhasználás mellett lehetőséget kínál az Nd:YAG lézer alkalmazására is.

Kezelőfejek bemutatása: A kétfajta kezelőcsalád az azonos „Close-Coupling” technológián alapul. Ezt a lézerforrások miniatürizálása és a pulzáló fényre szóló szabadalom megszerzése tette lehetővé, így az energia elszállítása a biológiai szövetekhez oldalirányú szóródás nélkül oldható meg.
A két különböző spektrum még sötétebb bőrtípusok esetén is biztosítja a tartós szőrtelenítés (epiláció) és a bőrregenerálás (photorejuvenáció) tekintetében a sokoldalúságot.

A csúcsminőségű kezelőfejeknek köszönhetően a Photosilk Plus IPL készülék igen széles indikációs területen bír egyértelmű előnyökkel.

A lézer kezelőfejek használata csak lézervizsgával rendelkező bőrgyógyász orvosok részére biztosított.