Photosilk IPL tartós szőrtelenítés | Tangea Kft.

Photosilk IPL tartós szőrtelenítés

IPL? Döntsön jól!

Az IPL technológiás kezelés kiválasztásakor tisztában kell lennünk a ténnyel: megfelelő fizikai és mérnöki (fénytani) ismeretek birtokában egy működőképes IPL gép tervezéséhez és gyártásához szinte minden orvosi és esztétikai berendezés gyártójának lehetősége van. De az emberi test, elsősorban a bőr kémiai összefüggéseinek és reakcióinak ismerete nélkül, nem lehet hatékony kezelések folytatására alkalmas IPLgépet gyártani, ehhez hosszú évek szakmai tapasztalata szükséges.

IPL tartós szőrtelenítés gyakorlati oldala

Az IPL gyakorlati alkalmazásáról tudni kell, hogy az IPL tartós szőrtelenítés során a pulzáló fényt kibocsátó lámpa kb. 70-80 °C fokon villan. Ezen az energián és hőmérsékleten a gép kezelőfeje hűtés nélkül elolvadna. Ha az IPL gép nem rendelkezik megfelelő fejhűtéssel, akkor használata balesetveszélyes is lehet. Az IPL tartós szőrtelenítés hatékonyságát nagymértékben növeli, ha az IPL gép nem csak hűtött kezelő fejjel, hanem hűtött kezelő felülettel is rendelkezi.

A hűtés tekintetében sokszor megtévesztő információkat adnak a gyártók. Valóban hatásos hűtőrendszerű IPLgépet a méretéről is fel lehet ismerni, hiszen a ventillátorok és a folyadékhűtő egy számítógép nagyságú dobozban nehezen férnének el. A jó hűtőrendszer a szőrtelenítés időtartamára is hatással van, hiszen túlmelegedés esetén az IPL gépek automatikusan letiltanak.

Biztonság, fájdalommentesség és eredményesség csak hűtött kezelőfejű valamint hűtött kezelőfelületű IPL berendezés megléte esetén garantált. A Tangea Kft. Photosilk IPL berendezései magas műszaki fejlettségű, hűtött kezelőfejű és hűtött kezelőfelületű, ezáltal kiemelkedően biztonságos és hatékony technológia alapján működnek. IPL tartós szőrtelenítés szakértőktől felsőfokon.

body_ipl_gep.jpg

A Photosilk IPL tartós szőrtelenítő gép technológiai leírása

Az eljárás alapja a nagy intenzitású pulzáló fény (IPL), amit a legmodernebb orvosi készülékeknél alkalmaznak. Az eljárás hatékonysága a bőr és a szőrtüsző különböző hőelvezetésének köszönhető. Az IPL tartós szőrtelenítés alkalmával a szőrtüsző lassabban képes a hőt leadni, mint a szövet, így a bőr azonnal visszahűl eredeti állapotára.

A kezelőfej mindenegyes villanással 8,3 cm2-nyi bőrfelületet tud kezelni. A szabadalmaztatott Photosilk IPL kezelőfej kialakításnak köszönhetően a pulzáló fény oldalirányú szóródás nélkül, minimális energiaveszteséggel jut a bőrbe.

body_ipl_kezeles.jpg

IPL tartós szőrtelenítés