Photosilk IPL bőrregenerálás | Tangea Kft.

Photosilk IPL bőrregenerálás

Szépüljön a fénnyel!

A fényterápia a nagy energiasűrűségű széles spektrumú villanófényt (IPL) használja a bőrproblémák csökkentésére, ráncok halványítására anélkül, hogy sérülés, látható nyom, fájdalom keletkezne.

A kezelés alkalmazása hatékony arcon, nyakon, dekoltázson és kézfejen.

body_photosilk_gep.jpg

 

A Photosilk IPL bőrregeneráló gép technológiai leírása

A Photosilk IPL kiválóan alkalmazható a bőr kötőszöveti szerkezetének a stimulálására.

A sejtes állományban a pulzáló fény meggyorsítja a sejtek anyagcseréjét, így emelkedik a sejtek teljesítő képessége. A bőrregeneráló kezelés hatására az irha sejtjei olyan erős ingert kapnak, hogy újra elkezdenek kollagént és elasztikus rostokat termelni.

A bőrben hővé alakuló pulzáló fény a melanin mellett a hemoglobinban is elnyelődik, így az IPL kezelések alkalmával a hajszálerek tünetei, a bőr vörössége látványosan csökkennek, a pigment foltok és a kontúr-egyenetlenségek normalizálódnak.

A kollagén újjáépíti önmagát, és az új kollagén betölti a réseket vagy az üres területeket a ráncokban. A ráncok mélysége csökken, a pigmentációs sérülések, kezdődő értágulatok elhalványodnak, a tág pórusok összehúzódnak, így a kezelés végeredménye egy egészséges, egységes színezettségű, fiatalosabb, hamvasabb arcszín. Az IPL forradalmasítja a kozmetológiai bőrregenerálást!

Fontos tudnivaló: A legfejlettebb technológia sem képes az egyénenként változó genetikai, adottságokból fakadó kötőszövetet egyenlő hatékonysággal és kiszámítható módon kezelni. Mindenkinél más és más lesz a hatékonyság mértéke és a bőr reakció idejének hossza.

body_photosilk_kezeles.jpg