Hydroabrasion | Tangea Kft.

Hydroabrasion

Ismerje meg a természet legfontosabb erőforrásának, a víznek erejét!

3 klasszikus kozmetikai kezelés 1 készülékben 30 perc alatt - hámlasztás, hidratálás, nyirokmasszázs - látványos eredményei érhetők el: megtisztított, hidratált és nyugodt bőr, megélénkült keringés.

A kezelések célja az elhalt hámlemezek eltávolítása és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése.

Nincs olyan bőrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni, legyen az akár érzékeny, fiatal, aknés, vagy érett, megvastagodott hámszövetű bőr. A bőrirritációk gyors javulást mutatnak és az egyenetlen festékezettség, a pigment foltok halványodnak. A vízsugaras hámlasztás arcon és testen is alkalmazható.

A Hydroabrasion vízsugaras hámlasztó gép technológiai leírása

A berendezés három klasszikus kozmetikai folyamat kombinációját biztosítja:

Hámlasztás
A kezelőfej lapátján 25 000 rezgés keletkezik másodpercenként a bőr megérintésekor. A kezelőfej hatása folytán a felületi, enyhe hámlasztástól egészen a mélyebb hámlasztásig lehet a kezeléseket végezni. A vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro robbanások viszik magukkal az elhalt hámlemezkéket, a felületi szennyeződéseket és a gyulladások egy részét.

Hidratálás
Az elasztikus hullámok a kavitáció elvén juttatják be a bőrbe a hatóanyagot, ami lehet víz, hidratáló gél, vagy akár regeneráló ampulla. Ezek a mikroszkopikus nagyságú folyadékcseppek a speciális kezelőfejnek és az alacsony frekvenciás ultrahangnak köszönhetően valóban azokban a bőrrétegekben hatnak, ahol arra szükség van. Az eredmény: tökéletes, mélyebb rétegekbe jutott hatóanyagokkal ellátott bőr.

Nyirokmasszázs
Az arckezelés során a sejtmegújulás folyamatait lehet fokozni úgy, hogy a helyi anyagcsere szabályozódik.